زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۱ پیمانه |
گوشت قرمز ۱۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
جعفری ۵۰ گرم |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۳۰ گرم |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | عدسها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید. |
مرحله 2 | گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید. |
مرحله 3 | پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید. |
مرحله 4 | گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید. |
مرحله 5 | ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. |
مرحله 6 | عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید. |
مرحله 7 | نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 8 | هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 9 | عدس های پخته را داخل صافی بریزید. |
مرحله 10 | شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید. |
مرحله 11 | کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 12 | عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید. |
مرحله 13 | در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید. |
مرحله 14 | در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید. |
مرحله 15 | سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید. |