سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سوپ سوپ گوشت مکزیکی

سوپ گوشت مکزیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت بره ۴۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۳ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
کرفس ۳/۴ فنجان
پیاز سفید ۱ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
گشنیز ۱/۲ فنجان
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
آب ۷ فنجان
عدس ۳/۴ فنجان
نخود ۴۲۵ گرم
ورمیشل ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
لیمو ۱ عدد
سوپ گوشت مکزیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ گوشت مکزیکی
روش ساخت
مرحله 1گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
مرحله 2سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.
مرحله 3سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغ‌ها و آب‌لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین