زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت بره ۴۰۰ گرم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل ۱/۳ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
کرفس ۳/۴ فنجان |
پیاز سفید ۱ عدد |
پیاز قرمز ۱ عدد |
گشنیز ۱/۲ فنجان |
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم |
آب ۷ فنجان |
عدس ۳/۴ فنجان |
نخود ۴۲۵ گرم |
ورمیشل ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
لیمو ۱ عدد |
مرحله 1 | گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. |
مرحله 2 | سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. |
مرحله 3 | سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد. |