زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گوشت قرمز ۱۱۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۲ فنجان |
عصاره مرغ ۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذا خوری |
لوبیا سفید ۱ قوطی |
گوجه فرنگی ۶ فنجان |
مرحله 1 | با شعله ی ملایم تکه های گوشت قرمز رو تو یه ماهیتابه ی بزرگ تا وقتی که کمی سرخ بشن بپزید. با یه کفگیر سوراخدار گوشت ها رو از ماهیتابه جدا کنید و تو یه بشقاب روی یه دستمال کاغذی قرار بدین تا چربی های اضافش گرفته بشه. |
مرحله 2 | پیازهای خرد شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و بزارین با شعله ی ملایم توی چربی گوشت ها که توی ماهیتابه هست بپزن تا وقتی که نرم بشن. سیرها رو اضافه کنید و یه دقیقه دیگه توی ماهیتابه اونا رو تفت بدین. سیب زمینی های خرد شده رو هم اضافه کرده و چند دقیقه دیگه کل محتویات رو با هم بپزین. |
مرحله 3 | عصاره ی مرغ و گوجه فرنگی ها رو اضافه کنید. برای مدت 20 دقیقه یا بیشتر و تا وقتی که سیب زمینی ها پخته بشن بزارین مواد داخل ماهیتابه بپزن. |
مرحله 4 | شکر قهوه ای رو اضافه کنید و خوب به هم بزنید. نصف گوشت ها رو به مخلوطمون اضافه کنید. با یه همزن برقی حدودا نصف ترکیب سوپمون رو مخلوط کنید. یا این که نصف سوپ رو داخل یه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل ماهیتابه برشون گردونید. |
مرحله 5 | بقیه ی گوشت ها و همه ی لوبیاهارو به سوپ اضافه کنید. با نمک و فلفل میتونید سوپ رو مزه دار کنید. |
مرحله 6 | با نان های حجیم مثل باگت میتونید این سوپ رو میل کنید. |