زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
برنج ۲۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سوپ گوجه انواع بسیار متفاوتی داره و در هر منطقه به شیوه متفاوتی پخته میشه.افزودنیهای این غذا بسیار متفاوته و بنا به سلایق مختلف متفاوت پخته میشه در زیر آموزشی از سریعترین و راحت ترین نوع این سوپ محسوب میشه. |
مرحله 2 | گوجه ها را شسته و آنها را رنده كرده یا داخل مخلوط كن میریزیم.در ظرفی مناسب پیازها را خرد كرده و در نصف كره سرخ میكنیم و گوجه فرنگی و برنج را به همراه یك لیوان آب درون ظرف ریخته و اجازه میدهیم برنج پخته شود |
مرحله 3 | پس از آنكه برنج كاملا پخت بقیه كره و ادویه و تخم مرغ زده شده را به غذا اضافه میكنیم.غذا بعد از چند دقیقه حاضر میشود. |