زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم |
سیب زمینی ۱ عدد |
برنج ۱/۳ پیمانه |
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
کرفس ۱/۲ پیمانه |
لیمو عمانی ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آبجوش بیندازید و چند ثانیه صبر كنید.سپس آنها را با چاقوی تیز پوست كنده و رنده كنید یا داخل میكسر بریزید. |
مرحله 2 | هویج و سیب زمینی را پوست كنده و نگینی خرد كنید و به همراه برنج خیس خورده و كرفس ریز شده و پیاز ساطوری شده و مقداری آب به روی حرارت قرار دهید.زیر شعله را زیاد كنید تا آب به جوش آید |
مرحله 3 | سپس لیمو عمانی ها را شسته و سوراخ كنید و داخل سوپ بیندازید و كمی صبر كنید تا مواد نرم شوند و بعد گوجه فرنگی ها را بیفزایید.آرد برنج را در آب سرد حل كرده و به سوپ اضافه كنید و صبر كنید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود. |