زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
پنیر ۱/۴ پیمانه |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
اسپاگتی ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
آب مرغ ۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
پودر سوخاری ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک کاسه گوشت چرخکرده، پودر سوخاری، پیاز، تخممرغ، جعفری، سیر، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود. مایه را بهصورت توپیهای کوچکی درآورید. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوفتهها را داخل آن تفت دهید. بعد از 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | در این میان سوپ را آماده کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سیر و پیاز خردشده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شدند، رب گوجهفرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد، |
مرحله 4 | سپس گوجهفرنگیهای رنده شده، آب مرغ و آب را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و کوفتهها را داخل قابلمه بیندازید. پودر آویشن، پودر سیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. صبر کنید تا کوفتهها کاملاً بپزند و آبِ آن کم شود. |
مرحله 5 | بعد از حدود 40-30 دقیقه اسپاگتی پخته را اضافه کنید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را در ظرفهای موردنظرتان بریزید و سرو کنید. |