زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
هویج ۱ پیمانه |
آب مرغ ۶ پیمانه |
ریحان ۱ قاشق سوپ خوری |
کلم پیچ ۲۲۵ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم. |
مرحله 2 | پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم. |
مرحله 3 | بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم. |
مرحله 5 | کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم. |
مرحله 6 | مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد. |