زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گشنیز ۱/۲ فنجان |
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری |
برگ نعنا ۱/۲ فنجان |
آب ۱ فنجان |
نان ۱/۱/۲ فنجان |
عصاره مرغ ۳ فنجان |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کدو سبز ۱ کیلوگرم |
مرحله 1 | با شعله ی متوسط و داخل یه قابلمه روغن زیتون رو گرم کنید. پیاز ها و فلفل های قرمز رو اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم شوند تفت بدید. |
مرحله 2 | کدو سبز و سیر رو اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگه تفت بدید. مقداری نمک اضافه کنید. |
مرحله 3 | خرده های نان، آب و عصاره ی مرغ رو اضافه کنید و بزارید به جوش بیاند. شعله رو کم کنید و بزارید به مدت 20 دقیقه آروم بجوشد. |
مرحله 4 | قابلمه رو از روی اجاق بردارید. نعنا و گشنیز رو اضافه کنید. با همزن برقی یا توی یه مخلوط کن سوپ رو به حالت پوره دربیارید تا وقتی که کاملاً صاف شوند. |
مرحله 5 | سوپ را دوباره وارد قابلمه کنید . نمک، فلفل سیاه و آبلیمو رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. |
مرحله 6 | با برش های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ رو تزئین کنید. این سوپ رو بسته به میل خودتون می توانید داغ یا سرد سرو کنید. |