زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۵ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۳ عدد |
هویج ۳ عدد |
گل کلم ۲ لیوان |
کرفس ۱ لیوان |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید.گوجه فرنگی را پوست كنده و پوره كنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده(به صورت نگینی ریز)داخل قابلمه در حال جوش بریزید. |
مرحله 2 | به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه كنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید. |