زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۴ پیمانه |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه |
پنیر چدار ۱ پیمانه |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب مرغ ۳ پیمانه |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کلم بروکلی ۱ دسته |
مرحله 1 | برای تهیه سوپ چدار و بروكلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد كرده و گل آن را كنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و 7 تا 10 دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند. |
مرحله 3 | آرد را اضافه كنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را كم كنید. (10 تا15 دقیقه) |
مرحله 4 | در همین حال، گل كلم بروکلی و 1/2 پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید. |
مرحله 5 | زمانیكه گل ها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید. |
مرحله 6 | خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه كنید و سوپ را سرو نمایید. |