زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب مرغ ۱ لیوان |
پیازچه ۲۰۰ گرم |
قارچ ۱۵۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
جو ۱.۵ پیمانه |
شیر ۱ لیوان |
خامه ۳ قاشق سوپ خوری |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. |
مرحله 2 | در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید. |
مرحله 3 | حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم. |