زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۴ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۴ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۳ قاشق چای خوری |
آب مرغ ۸ پیمانه |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
نان فرانسویبه تعداد لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را درون قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید. 2- روغن، پیاز و نمک را به ظرف اضافه کنید. |
مرحله 2 | پیازها را به مدت 20- 15 دقیقه سرخ کنید و در این میان هر چند وقت یک بار آنها را هم زنید. |
مرحله 3 | آرد را روی پیازها بپاشید و 2 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. |
مرحله 4 | آب مرغ را به ظرف اضافه کرده، و بگذارید 30 دقیقه بجوشد. هنگام مصرف |
مرحله 5 | برشهای نان را در یک کباب پز، برشته کنید. |
مرحله 6 | سوپ را در ظرفهای مورد نظر بریزید. |
مرحله 7 | برشهای نان را روی سوپ قرار دهید. |
مرحله 8 | روی آنها را با پنیر پارمیسان تزئین کنید. |