زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۶۰ گرم |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ کیلوگرم |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
آب گوشت ۴ فنجان |
نان باگت ۱۲ برش |
سیر ۱ حبه |
پنیر سوئیسی ۱ فنجان |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن زیتون و کره را در یک قابله داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و برای ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید تا پیازها به خوبی نرم شوند. بعد شکر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و برای ده دقیقه دیگر بپزید تا پیازها کاراملی بشوند. |
مرحله 2 | آرد را اضافه کنید و برای دو دقیقه دیگر هم بپزید، آب گوشت و ۲ فنجان آب دیگر را هم اضافه کنید زیر ظرف را کم کنید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه دیگر هم بپزد. |
مرحله 3 | نان پنیری: |
مرحله 4 | فر را قبلا تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. هردو طرف نان را روغن بمالید یا اسپری کنید و سیر بمالید. نان ها را ۱۰-۱۲ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند سپس از فر خارج کنید روی آن ها پنیر بریزید و بگذارید ۳-۴ دقیقه حرارت بدهید تا پنیرها آب شوند. |
مرحله 5 | سوپ را در کاسه های مناسب بکشید و با نان پنیری سرو کنید. |