سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سوپ سوپ پاستای پنیری

سوپ پاستای پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پاستا پنه ۳۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۱.۵ پیمانه
پنیر ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
سوپ پاستای پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ پاستای پنیری
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از آن‌که نرم و طلایی شد، سیرهای له‌ شده را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجه‌فرنگی را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 2گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس همراه با تکه‌های مرغ در این مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از 4-3 دقیقه آب مرغ را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، حالا حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ بپزند.
مرحله 3بعد از حدود 20 دقیقه پاستا را اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا پاستا نرم شده و تکه‌های مرغ کاملاً بپزند.
مرحله 4حدود 2 دقیقه قبل از آنکه سوپ را از روی حرارت بردارید، پنیرها را با هم مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید. به ‌آرامی هم بزنید تا پنیر آب شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 5سوپ را داخل ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین