زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۱/۲ فنجان |
خامه ترش ۱/۲ فنجان |
سیب زمینی ۱ کیلوگرم |
عصاره مرغ ۶ فنجان |
پیاز ۱ عدد |
تره فرنگی ۴ عدد |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | توی یه قابلمه ی بزرگ (6 لیتری) کره رو با حرارت ملایم داغ کنید تا وقتی که آب بشه و کف بکنه. ذوب کردن کره رو ادامه بدین تا وقتی که کف ها ناپدید میشن و کره شروع میکنه به قهوه ای شدن. |
مرحله 2 | بلافاصله پیاز و تره فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید. طوری به هم بزنید که کره روی سبزیجات رو بپوشونه. بزارین چندین دقیقه بپزن، اگه لازم بود شعله رو روی حالت ملایم بزارید، پختن رو تا وقتی ادامه بدین که پیاز و تره فرنگی ها شفاف و پژمرده بشن! |
مرحله 3 | سیب زمینی، نمک و عصاره ی مرغ رو اضافه کنید. بزارین به جوش بیان و بعد با کم کردن شعله اجازه بدین قشنگ کل مواد توی عصاره بجوشن. در قابلمه رو ببندین و بزارین 30 الی 40 دقیقه بپزن، تا وقتی که سیب زمینی ها کاملا پخته بشن، الان میتونید اجاق گاز رو خاموش کنید. |
مرحله 4 | با یه همزن برقی یا توی مخلوط کن موادمون رو به شکل پوره دربیارین. انقدر هم بزنید تا پوره ی ما کاملاً صاف بشه. اگه میخواین صاف تر و یه دست تر هم بشه میتونین مواد رو روی یه سطح پهن کنین و با کاردک اونا رو بمالید. |
مرحله 5 | قبل از اضافه کردن خامه ها بزارین مخلوطمون یکم سرد بشه و بعد از اضافه کردن اونا سوپ رو بزارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه، دمای سوپ وقتی که اون رو می خوریم باید چیزی حدود 18 درجه ی سانتی گراد یا 65 درجه ی فارنهایت باشه، اگه خیلی سرد بشه زیاد خوشمزه نمیشه! |
مرحله 6 | میتونین برای مزه دار کردن نمک اضافه کنید، و با تکه های پیازچه هم میتونید سوپمون رو تزئین کنید. |