زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۳۰۰ گرم |
هویج ۵ عدد |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۱ حبه |
آب گوشت ۶ لیوان |
کره ۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | عدس را چند از ساعت قبل خیس کنید. پیازها، سیر و هویج را بشویید و خرد کنید. |
مرحله 2 | پیازها و سیر را بسیار ریز خرد کنید و در کره تفت دهید تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه کنید، سپس هویج ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید و سرخ کنید تا کاملاً برشته شود. |
مرحله 3 | عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه کنید و باز نیز تفت دهید. |
مرحله 4 | آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید کاملاً پخته شود و جا بیافتد. |
مرحله 5 | اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود. |