زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
هـویج ۶۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۲.۵ سانتی متر |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم |
آب سبزیجات ۴.۵ فنجان |
مرحله 1 | روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید وبرای ۴ دقیقه سرخ کنید، سیر و زنجبیل و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر سرخ کنید تا بوی ادویه ها بلند شود. هویج را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم سرخ کنید. |
مرحله 2 | حالا آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و درب ظرف را بگذارید زیر ظرف را کم کنید و بگذارید ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد تا زمانی که هویج به خوبی پخته شود. |
مرحله 3 | سوپ را از روی حرارت بردارید و در غذاساز به خوبی مخلوط کنید |
مرحله 4 | سوپ را در کاسه های سرو تقسیم کنید و روی آن مقداری ماست چکیده، چند تا برگ جعفری تازه و به مقدار دلخواه فلفل سیاه بریزد و میل کنید. |