زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پیازچه ۴ شاخه |
سیر ۱ حبه |
آب مرغ ۲ پیمانه |
میگو ۱ پیمانه |
سرکه ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱ پیمانه |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
جعفری ۵۰ گرم |
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب و گود آب، سركه و نمك را جوش میآوریم و میگوها را در آن ریز میكنیم. 30 دقیقه زمان میدهیم و بعد در آبكش میریزیم. تمام مواد بجز میگو، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و میپزیم. |
مرحله 2 | سپس سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و كاملا یكدست میكنیم. |
مرحله 3 | دوباره روی حرارت گذاشته، جعفری را ریخته و پنج دقیقه زمان میدهیم، سپس حرارت را خاموش كرده، میگو را افزوده و سوپ داغ را سرو میكنیم. |