زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
مرغ ۴۵۰ گرم |
فلفل سبز ۱۰۰ گرم |
زیره ۱ قاشق سوپ خوری |
پونه ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سفیدبه مقدار لازم |
لوبیا سفید ۴۰۰ گرم |
آب مرغ ۳ فنجان |
خامه ترش ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر و مرغ را با روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد. |
مرحله 2 | زیره، پونه، دارچین، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا ترکیب شوند و با 2/3 لوبیا و آب مرغ مخلوط کنید. |
مرحله 3 | 1/3 لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن ها را له کنید و با سوپ مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید تا درون سوپ داغ حل شود. |