زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ران مرغ ۲ عدد |
سینه مرغ ۱ عدد |
هویج ۲ فنجان |
کرفس ۲ فنجان |
پیاز ۱ فنجان |
رشته فرنگی ۲۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
برگ کرفسبه مقدار لازم |
آب ۳ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا در یک قابلمه، ران و سینه مرغ را به همراه هویچ و کمی آب بر روی حرارت متوسط قرار داده تا بپزند |
مرحله 2 | سپس مرغ را از استخوان ها جدا کرده و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید. |
مرحله 3 | هویج، کرفس، و پیاز را در یک قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید. در آن را بگذارید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قل بزند و مواد با هم بپزند. |
مرحله 4 | رشته فرنگی را اضافه کنید و 6 دقیقه اجازه دهید تا با مواد موجود بپزد. مرغ، نمک و فلفل سیاه را به همراه آب باقی مانده مرغ اضافه کنید. |
مرحله 5 | در صورت تمایل می توانید برگ کرفس را به عنوان چاشنی نیز به سوپ مرغ و رشته فرنگی اضافه کنید. |