سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی سوپ مرغ مخصوص(هندی)

سوپ مرغ مخصوص(هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق غذا خوری
روغن کانولا ۲ قاشق غذا خوری
شیر نارگیلبه مقدار لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
برگ ریحان ۲۰-۱۲ عدد
برنجبه مقدار لازم
فلفل سبز ۱.۵ قاشق چای خوری
سوپ مرغ مخصوص(هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ مرغ مخصوص(هندی)
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه کوچک نمک، گشنیز، زیره، دارچین، هل، فلفل سیاه، فلفل سبز و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
مرحله 2روغن را در یک ماهیتابه عمیق در حرارت بالا گرم کرده و سپس پیاز و فلفل‌دانه را به روغن اضافه کنید، حرارت را کم کرده و مخلوط را هم بزنید تا پیاز طلایی شود
مرحله 3حالا زنجبیل، سیر و ادویه های مخلوط شده در قسمت اول کار را به ترکیب اضافه کرده و به مدت یک دقیقه طبخ کنید.
مرحله 4 پس از یک دقیقه شیرنارگیل و ران مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید به طوری که مرغ در شیرنارگیل پوشانیده شود.
مرحله 5پس از به جوش و خروش آمدن مخلوط داخل ماهیتابه، حرارت را کم کرده و به آن 20 دقیقه فرصت دهید تا جا بیفتد.
مرحله 6وقتی که مرغ به خوبی پخته شد، حرارت را قطع کرده و ریحان و آبلیمو را به میزان دلخواه اضافه کنید
مرحله 7حالا میتوانید مرغ را داخل دیسی گذاشته و همراه با برنج سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین