زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۳ عدد |
زردک ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
آب مرغ ۴ فنجان |
آب ۲ فنجان |
نودل ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | پوست هویج را بگیرید و با چاقو به شکل قلب در بیاورید. |
مرحله 2 | حالا به تکه های کوچک (قلب های کوچک) تقسیم کنید. |
مرحله 3 | در صورت تمایل میتوانید این کار را برای هویج وحشی نیز تکرار کنید. |
مرحله 4 | پیاز را خرد کرده و با روغن در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز نرم شود. |
مرحله 5 | حالا هویج، هویج وحشی، جعفری، پودر سیر، آب، آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و تا نرم شدن هویج، بپزید. |
مرحله 6 | در صورت لزوم نمک نیز اضافه کنید. |
مرحله 7 | در این حین در قابلمه ای جدا، سینه مرغ را بپزید و بعد از آماده شدن با چنگال تکه تکه کنید. |
مرحله 8 | حالا نودل را در آب جوش بریزید و پس از نرم شدن آبکش کنید. |
مرحله 9 | در هر بشقاب به مقدار دلخواه نودل ریخته و مرغ را اضافه کنید. |
مرحله 10 | سپس سوپ پخته را روی نودل بریزید و سرو کنید. |