زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت قرمز ۲۵۰ گرم |
سبزیجاتبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیر ۱ حبه |
هویج ۱ عدد |
تره فرنگی ۲ عدد |
کرفس ۲ ساقه |
لپه ۴۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | لپه ها را خوب پاک کنید. آن ها را شسته و سپس خشک کنید. سپس لپه ها را داخل یک قابلمه ی بزرگ 4 لیتری همراه با سبزیجات و گوشت ها قرار داده و دو و نیم لیتر آب اضافه کنید. |
مرحله 2 | بزارین به جوش بیان. کفی که بالای سوپ جمع میشه رو جمع کنید و این کارو تا چند دقیقه که دیگه کف اونجا تشکیل نشه ادامه بدین. در قابلمه رو طوری بزارین که یکم جا برای خروج بخار داشته باشه و اجازه بدین تا 1 و نیم ساعت بپزن، تا وقتی که لپه ها ترد میشن. همچنین چند دقیقه یه بار خوب هم بزنید تا مواد به ته قالمه نچسبن. |
مرحله 3 | تکه های گوشت و سبزیجات رو از توی قابلمه خارج کنید. سوپ رو با یه مخلوط کن به حالت پوره دربیارین. همزن برقی اینجا خیلی به درد میخوره! این کارو اونقدر ادامه بدین که سوپ کاملاً صاف بشه. |
مرحله 4 | مواد پوره شده رو به قابلمه برگردونید و برای سرو کردن گرمش کنید. نمک و فلفل رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. داخل کاسه ها سوپ رو بکشید و با جعفری تزئینشون کنید. |
مرحله 5 | اگه دوست داشتین گوشت ها رو دور نریزید، فقط یادتون باشه گوشتشون از استخوان ها جدا کنید. گوشت رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید و با سوپ میل کنید. |