زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱.۵ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۱/۴ پیمانه |
هویج ۲ عدد |
خامه ۴ قاشق سوپ خوری |
کرفس ۲ ساقه |
لبو ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كره را در ظرف مورد نظر ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا آب شود. سپس پیاز، كرفس و هویجهای خرد شده را به ترتیب به كره اضافه میكنیم و به اندازهای تفت میدهیم كه سبزیها تغییر رنگ دهند. |
مرحله 2 | لبو را رنده زده و به همراه یك قاشق سوپخوری آبلیمو و آب مرغ به سبزیهای سرخ شده افزوده و آن را با نمك و فلفل مزهدار میكنیم و به مدت نیم ساعت حرارت میدهیم تا مواد بپزند. |
مرحله 3 | البته كمی از لبو رنده شده را برای تزیین روی سوپ كنار میگذاریم، بعد از پخت قابلمه را كنار گذاشته تا سرد شود. |
مرحله 4 | سپس همه مواد را در غذاساز ریخته تا سوپی نرم حاصل شود، سوپ را داخل قابلمه برمیگردانیم و شیر را به آن اضافه كرده تا جوش بیاید. |
مرحله 5 | در پایان بقیه آبلیمو را اضافه كرده و هم میزنیم، سپس سوپ را درون سوپخوری ریخته و سطح روی آن را با خامه و لبوی رنده شده تزیین مینماییم. |