زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
قارچ ۴۰۰-۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
خامه صبحانه ۱ بسته |
کره ۳۰ گرم |
شیر ۴ لیوان |
آب مرغ ۳ لیوان |
آب ۳ لیوان |
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. |
مرحله 2 | وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. |
مرحله 3 | آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. |
مرحله 4 | سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. |
مرحله 5 | نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. |
مرحله 6 | در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. |
مرحله 7 | حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. |
مرحله 8 | و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. |