سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سوپ سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
قارچ ۳۰۰ گرم
بال مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۱/۲ قاشق غذا خوری
هویج ۲ عدد
نخود فرنگی ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ قاشق غذا خوری
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۳ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سوپ قارچ و مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ قارچ و مرغ
روش ساخت
مرحله 1قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود .
مرحله 2سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید.
مرحله 3استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین