زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۳۰۰ گرم |
بال مرغ ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۲ عدد |
نخود فرنگی ۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
آرد گندم ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
شیر ۱ لیوان |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود . |
مرحله 2 | سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. |
مرحله 3 | استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید. |