زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
جو ۱۰۰ گرم |
قارچ ۵۲۵ گرم |
سیر ۲ حبه |
هـویج ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
عصاره سبزیجات ۱ عدد |
رزماری ۱ قاشق غذا خوری |
پنیربه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن را در مایه تابه روی حرارت گرم کرده، پیاز، سیر، هویج و رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. |
مرحله 2 | بعد قارچ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. |
مرحله 3 | حالا مواد را در قابلمه ریخته، عصاره سبزیجات، پوره گوجه و جو را نیز اضافه کنید. 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا جو نرم و پخته شود. |
مرحله 4 | در صورت لزوم آب بیشتری به سوپ اضافه کنید. |
مرحله 5 | سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و در صورت تمایل روی آن کمی پنیر پارمزان رنده شده بریزید. |