زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری |
جعفریبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خامه ترش ۱/۲ فنجان |
شوید ۲ قاشق غذا خوری |
آب مرغ ۲ فنجان |
شیر ۱ فنجان |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری |
سس ۱ قاشق چای خوری |
قارچ ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۲ فنجان |
مرحله 1 | روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود ، پیازرا اضافه کرده و سپس به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم |
مرحله 2 | قارچ، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، سس سویا ، شوید خرد شده را اضافه کرده و تفت داده. |
مرحله 3 | نصف فنجان از آب مرغ را اضافه می کنیم خوب هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده و درب آن را می گذاریم به مدت 15 دقیقه تا بجوشد . مخلوط قارچ را داخل یک کاسه می ریزیم و کنار می گذاریم |
مرحله 4 | کره را در تابه ریخته و ذوب میکنیم و آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . |
مرحله 5 | بعد به آرامی شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شود به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود |
مرحله 6 | مخلوط قارچ به همراه باقی آب مرغ به ترکیب شیر . آرد که غبلیظ شده اضافه می کنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. درب ظرف را گذاشته تا بجوشد به مدت 10-15 دقیقه |
مرحله 7 | درست قبل از سرو کردن آب لیمو، خامه ترش ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم برای مزه دار شدن نوش جان |