زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شلغم ۳ عدد |
هـویج ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
پوره گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱ پیمانه |
آب مرغ ۱ لیتر |
رشته فرنگی ۱/۲ پیمانه |
لیمو ترش ۱ عدد |
مرحله 1 | شلغم، هویج، پیاز و سیب زمینی را بشویید و پوست سیب زمینی و پیاز را بکنید و رنده درشت کنید، مواد را در قابلمه ریخته و گشنیز و جعفری خرد شده را هم اضلفه کنید. |
مرحله 2 | حالا اگر استاک یا همون آب مرغ تازه یا فریزری دارید بریزید اگر نه از دو تا قرص سوپ استفاده کنید. |
مرحله 3 | مقداری آب اضافه کنید و نمک و زرد چوبه را هم اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد، بعد از 20 دقیقه کمی پوره گوجه فرنگی یا یک قاشق رب به همراه کمی روغن زیتون و آب و یک عدد لیمو ترش اضافه کنید. |
مرحله 4 | بعد از 5 دقیقه رشته فرنگی را اضافه کنید. |
مرحله 5 | می توانید در آخرمقداری نخود فرنگی پخته یا نخود پخته هم اضافه کنید یا سبزیجات دیگری که دوست دارید. |