زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ماست ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
عدس ۲ پیمانه |
سیر ۱ قاشق غذا خوری |
کرفس (ساقه) ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
بادمجان ۲ پیمانه |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
سرکه سیب ۱ پیمانه |
عصاره مرغ ۲ بسته |
برگ بو ۲ عدد |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا آب اضافه آن تبخیر شود سپس به آن روغن اضافه كرده و آن را تفت دهید و بعد سیر ،زردچوبه، فلفل قرمز و ساقه کرفس ریز شده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آنها را با هم تفت دهید. |
مرحله 2 | عصاره مرغ را با 2لیتر آب جوش مخلوط كرده و آن را به همراه بادمجان ، عدس ، برگ بو و نمک و اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شده و بپزید.وقتی سوپ پخته شد برگ بو را از آن جدا كرده و به همراه گشنیر و ماست آن را سرو كنید. |