زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری |
پوره کدو تنبل ۴۲۰ گرم |
عدس قرمز ۱ پیمانه |
آب مرغ ۶ پیمانه |
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکابه مقدار لازم |
برگ آویشنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را خرد کرده ، سیر وزنجبیل را رنده کنید .هر سه مواد را داخل قابلمه ریخته ،روغن را هم اضافه کنید وتفت بدین . |
مرحله 2 | حرارت را روی متوسط گذاشته تا پیاز نرم بشه .بعد پوره کدو تنبل،عدس ،آب مرغ وپودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید،سپس درب قابلمه را بذارید وحرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش برسه . |
مرحله 3 | بعد حرارت را روی متوسط واجازه بدین که سوپ جا بیفته .حدود ۲۰تا ۳۰ دقیقه زمان کافیه . |
مرحله 4 | بعد این زمان عدس نرم میشه وسوپ غلیظ میشه .در آخر پخت نمک اضافه کنید . |
مرحله 5 | سوپ را در ظرف کشیده وروی سوپ کمی پودر پاپریکا ،و برگ آویشن تزیین کردم . |