زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق غذا خوری |
عدس قرمز ۱ پیمانه |
آب ۶ پیمانه |
نعنا ۱.۵ قاشق غذا خوری |
سماق ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن یا کره را در قابلمه گرم می کنیم و پیازرا داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شودفلفل قرمز، زیره و رب گوجه و فلفل قرمز پرک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم..درب ظرف را می گذاریم وحدود 5 دقیقه صبر میكنیم. |
مرحله 2 | عدس قرمز را اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم تا عدس با رب و ادویه ها مخلوط یكدست شود. |
مرحله 3 | حالا آب یا آب گوشت را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم عدس بپزد تا کاملاً باز شود .این كار حدودا نیم ساعت زمان میبرد. حالا با گوشکوب برقی یا مخلوط كن سوپ را میکس می کنیم. نعنا داغ كرده و آن را به سوپ اضافه میكنیم. |
مرحله 4 | سوپ رو از روی حرارت برمی داریم سماق را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و سرو می کنیم. |