زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آب مرغ ۱-۱.۵ لیوان |
شیر ۱.۵ لیوان |
قارچ ۱ پیمانه |
هویج ۱ قاشق غذا خوری |
جعفریبه مقدار لازم |
آرد ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱-۲ قطره |
بلغور جو ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | آب مرغ (ترجیحا بدون زردچوبه) ؛ قارچ ، پوره هویج و بلغور جو را ؛ با هم میریزیم تو قابلمه، درب قابلمه رو گذاشته و ۱۰ دقیقه میذاریم با شعله کم، نیم پز بشه. |
مرحله 2 | آرد رو توی شیر حل میکنیم . بعد جعفری ،نمک و فلفل و مخلوط شیر و آرد رو به سوپ اضافه میکنیم |
مرحله 3 | با حرارت کم؛ ۲۰ دقیقه میپزیم و هر دو سه دقیقه هم میزنیم که ته نگیره . |