زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب مرغ ۵ لیوان |
جو ۳ لیوان |
شلغم ۲ لیوان |
سیر ۲ حبه |
خامه ۳ قاشق مربا خوری |
کرفس ۲ لیوان |
هویج ۱ لیوان |
شوید ۱ لیوان |
پیاز ۱ لیوان |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | به غیر از آب مرغ، جو پرک شده، شلغم، شوید، بقیه مخلفات را در خامه به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید. |
مرحله 2 | سپس ادویههای یاد شده را به غیر از شوید، اضافه کنید و بقیه مواد را هم بیفزایید و بگذارید 40 تا 50 دقیقه روی حرارت ملایم، پخته شوند. |
مرحله 3 | سپس شوید خردشده را به آن بیفزایید و به همراه آب لیموی تازه، سوپتان را گرم میل کنید. |