زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱/۲ پیمانه |
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه |
مرغ ۳۰۰ گرم |
شلغم ۳ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۱۰۰ گرم |
آب ۲ لیتر |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را به همراه آب و پیاز درسته بگذارید روی گاز تا نیمه پز شود. |
مرحله 2 | سپس برنج و عدس قرمز (دال عدس) را اضاف کرده و شلغم و سبب زمینی و هویجی را که رنده کردید نیز اضافه کنید. |
مرحله 3 | حالا مرغ پخته شده را درآورید و ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید و پیاز درسته هم در بیاورید و دور بندازید، |
مرحله 4 | هنگامی که مواد پخته شده بود رب و زردچوبه را در روغن تفت داده و درآخر فلفل را نیز اضافه کنید و این سس را داخل سوپ بریزید . |
مرحله 5 | در یک ربع آخر پخت سبزی و نمک و آبلیمو را اضافه کنید. |