زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۵ بوته |
گوشت گوساله ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ فنجان |
هویج ۱ فنجان |
سیر ۲ حبه |
سیب زمینی پخته شده ۶ فنجان |
آب مرغ ۵ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
برگ بو ۱ عدد |
شیر ۱ فنجان |
جعفری ۱/۴ فنجان |
مرحله 1 | ابتدا پوست نازک روی سیر رو بگیرید، (پوست سیر رو نگیرید و حبه های سیررو جدا نکنید) هر دسته سیر را در فویل آلومینیوم بپیچید و در فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت بپزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه خنک شود. |
مرحله 2 | سپس حبه های سیر را جدا کنید و له کنید تا یک چهارم فنجان خمیر سیر به دست بیاد. (پوست هاشو جدا کنید) |
مرحله 3 | گوشت را ورقه ورقه کنید و در یک ماهیتابه سرخ کنید، سپس پیاز، هویج و ۲ حبه سیر خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | سیب زمینی را به اضافه آب مرغ اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید، سپس برگ بو را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. |
مرحله 5 | درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا زمانی که سیب زمینی نرم شود در آخر برگ بو را خارج کنید. |
مرحله 6 | خمیر سیر و ۲ فنجان از مخلوط سیب زمینی را در یک مخلوط کنید به خوبی مخلوط کنید تا نرم شود. پوره به دست امده را به ماهیتابه برگردانید و به ان شیر اضافه کنید و با دمای کم بگذارید به خوبی بپزد. در آخر در موقع سرو به مقدار دلخواه جعفری تازه روی سوپ بریزید و میل کنید. |