زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
جعفری ۳ شاخه |
آب ۴ پیمانه |
مرحله 1 | پیاز و سیر را به قطعات کوچک درآورید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه استیل آب را جوش آورید. |
مرحله 3 | سیر و پیاز و جعفری را به قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 4 | درب قابلمه را بگذارید و آن را رو ی حرارت کم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا آرام بجوشد. |
مرحله 5 | اگر میخواهید سوپ غلیظتری داشته باشید 2 قاشق آرد نخودچی را در آب، هم زنید.سپس آن را به سوپ اضافه کنید وقتی غلظت مورد نظر حاصل شد، 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید سوپ آرام بجوشد |