زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
آب مرغ ۱/۱/۴ پیمانه |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
شیر (کم چرب) ۲ پیمانه |
خامه ۱/۴ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
سینه مرغ ۳ عدد |
پنیر چدار ۱/۳ پیمانه |
پیاز سفید ۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برای تهیه سوپ سیب زمینی پوره شده، ابتدا سیب زمینی ها را با چنگال شکاف دهید و در مایکروویو با دمای بالا به مدت 13 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود قرار دهید. آن ها را از فر خارج کنید و برش دهید. |
مرحله 2 | یک تابه را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و در آن روغن بریزید. |
مرحله 3 | پیاز را اضافه کنید و در روغن به مدت 3 دقیقه سرخ کنید. |
مرحله 4 | آب مرغ را اضافه کنید و آرد را در 1/2 پیمانه شیر بریزید و هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید و سپس باقی مانده شیر را اضافه کنید تا به جوش آید. |
مرحله 5 | سپس از روی حرارت بردارید و خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 6 | سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه نمایید و به مدت 4 دقیقه حرارت دهید و سیب زمینی ها را پوست بکنید و در مواد بریزید و خوب که مخلوط شد، با گوشت کوب له کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 7 | در آخر سوپ را در ظرفی برزید و با پنیر، پیاز سفید یا سبز و کمی از سینه مرغ پخته شده ریش ریش تزئین کنید. |