زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۵ قاشق غذا خوری |
پیاز ۴ عدد |
شلغم ۱۳۰۰ گرم |
سیب زمینی ۲۵۰ گرم |
آب مرغ ۶ فنجان |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه کره را با یک حرارت ملایم آب کنید تا وقتی که کف بکند. وقتی که کف ها از بین رفتند پیازها را اضافه کنید و 5 دقیقه داخل قابلمه تفت بدهید تا وقتی که پیازها شفاف بشوند ولی نگذارید که سرخ بشوند. |
مرحله 2 | سیب زمینی و شلغم های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کره روی مواد را بپوشاند. در قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید. بگذارید خوب بپزند، هر چند دقیقه محتویات داخل قابلمه را هم بزنید، پخت را تا 20 دقیقه و زمانی که سیب زمینیها و شلغمها ترد بشوند ادامه بدهید. |
مرحله 3 | آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا یک کم بجوشند. بعد در قابلمه را طوری بگذارید که یک کم جا برای خروج بخار وجود داشته باشد، شعله را کم کنید و بگذارید برای 10 دقیقه بپزند تا سیب زمینیها و شلغمها کاملا ترد بشوند. |
مرحله 4 | با همزن برقی یا مخلوط کن مخلوط سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملا صاف بشوند. حالا آن ها را به داخل قابلمه برگردانید و با نمک و جوز رنده شده به آنها مزه بدهید. |
مرحله 5 | سوپ را داخل کاسه های کم عمق بریزید و با جعفری خرد شده تزئینش کنید. |