زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۴۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
کرفس ۴ ساقه |
سیب زمینی ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
آب مرغ ۳ فنجان |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
خامه ۱/۴ فنجان |
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در یک ظرف مناسب روغن بریزید و سپس هویج، پیاز، کرفس و نصف قاشق چایخوری نمک را بریزید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. |
مرحله 2 | سپس سیب زمینی و سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید در این مرحله آب مرغ و پودر آویشن را اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید. |
مرحله 3 | وقتی به نقطه جوش رسید زیر ظرف را کم کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد.(تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند و بپزند) |
مرحله 4 | سوپ و خامه را در یک غذاساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. در آخر هم کم کم به سوپ پودر فلفل قرمز اضافه کنید و مخلوط کنید و بچشید تا به طعم دلخواه خودتون برسید. |