زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
کرفس ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی خشک شده ۳/۴ پیمانه |
آب مرغ ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۸۵ گرم |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۲-۳ قاشق چای خوری |
خامهبه مقدار لازم |
جعفری ۱ به مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت حدود ده دقیقه تفت دهید، تا سبک و طلایی شود. |
مرحله 2 | کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب ،آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید.بگذارید مواد بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا ۲۰دقیقه مواد نیم جوش باشد. |
مرحله 3 | در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک شده را یک دقیقه داخل آب در مایکروفر بگذارید.آن ها را ریز خرد کرده و کنار بگذارید |
مرحله 4 | مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذا ساز بریزید تا پوره شود.آن را داخل شیر جوش ریخته و آبلیمو را به آن اضافه کنید. میتوانید روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید. |