زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
جو دوسر ۱ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
آب مرغ ۱ پیمانه |
شیر ۳ پیمانه |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | پیاز راکمی تفت داده جودوسر ترخینه رابه آن اضافه کرده بامقدارکمی آب وآب مرغ موجود میپزیم. |
مرحله 2 | در ظرف دیگری آرد را ریخته وکم کم شیر را به اضافه میکنیم وهم میزنیم تا آرد باز شود. مخلوط آرد وشیر را روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم میزنیم تا مایع یک دست شود وگلوله نگردد. |
مرحله 3 | بعد از جوش آمدن وکمی غلیظ شدن ،مایع را به جودوسر پخته اضافه میکنیم اجازه میدهیم 30 دقیقیه سوپ بپزد ودر این حین چندین بار آن را هم میزنیم تا ته نگیرد. |
مرحله 4 | اگر سوپ کمی سفت شد میتوانیم مقداری شیر به آن اضافه کنیم تابه غلظت مورد نظر برسد نمک وفلفل را به میزان لازم اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته وخامه را به آن اضافه کرده وکمی هم میزنیم تا خامه با سوپ مخلوط گردد.برای تزئین می توانیم از مقداری خامه ویا هویچ رنده شده استفاده کنیم. |