زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۱۰ عدد |
گیلاس ۴۰۰ گرم |
نان باگت ۴-۵ تکه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
سیر ۱ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گیلاستعدادی |
انگورتعدادی |
مغزتعدادی |
مرحله 1 | گیلاسها را بشویید و هسته آنها را درآورید. گوجهفرنگیها را هم بعد از شستوشو خرد کنید. حالا گیلاسها و تکههای گوجهفرنگی را داخل مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا گوجه و گیلاس باهم مخلوط شوند و پوره نرم و یکدستی حاصل شود. |
مرحله 2 | خمیر نان باگت را درآورید، سپس نان را بهصورت تکههای 3-2 سانتی خرد کنید. حالا تکههای نان را داخل پوره بریزید و هم بزنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا تکههای نان نرم شوند. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکرشده سیر و روغنزیتون را اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا پوره صورتیرنگ و یکدستی حاصل شود. اگر مخلوط خیلی غلیظ بود، مقداری آب اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. سوپ را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن را با گیلاسهای نصف شده، مقداری دانه انگور و کمی مغز تخمهکدو تزیین کرده و سرو کنید. |