زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
عصاره مرغ ۳ بسته |
آب ۱۰ پیمانه |
هویج ۲ عدد |
سیب زمینی ۳ عدد |
ذرت ۱ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
ورمیشلبه مقدار لازم |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ذرت را با مقداری آب و نمك بپزید.هویج و 2عدد سیب زمینی را پوست كنده و بشویید و به صورت نگینی خرد كنید.سپس 10 لیوان آب جوش و عصاره مرغ را مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید. |
مرحله 2 | هویج را به آن افزوده و اجازه دهید كمی بپزد.شعله را ملایم كنید.وقتی هویج كمی پخت سیب زمینی و جعفری ساطوری شده را اضافه كنید. |
مرحله 3 | سیب زمینی باقی مانده را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید.در تابه ای مقداری روغن ریخته و رب گوجه فرنگی و ادویه را كمی تفت دهید و سیب زمینی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید و به سوپ بیفزایید. |
مرحله 4 | وقتی هویج و سیب زمینی پختند ذرت پخته شده را بیفزایید و مقداری رشته ورمیشل را داخل سوپ ریخته و هم بزنید و درب آن را چند دقیقه ببندید تا رشته دم بكشد.البته حواستان باشد رشته خمیر نشود. |