زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۵ عدد |
پیازچه ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
کرفس ۱ لیوان |
قارچ ۱ لیوان |
عصاره سبزیجات ۱ بسته |
عصاره مرغ ۱ بسته |
مرغ ۱ قطعه |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
جو ۵ قاشق غذا خوری |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
اسفناج ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا 5 لیوان آب را به همراه عصاره مرغ و سبزیجات داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید . |
مرحله 2 | در تابه ای روغن زیتون را كمی گرم كنید.تمام سبزیجات را ریز خرد كرده و با روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی آنها گرفته شود |
مرحله 3 | جو پرك را با آب گرم بشویید و سینه مرغ را ریز خرد كنید و به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل آب در حال جوشیدن بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند و آب غذا به 1/3 برسد.اسفناج را شسته و درشت خرد كنید و بخار پز كنید. |
مرحله 4 | سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند ولی بافت خودشان را از دست ندهند ، پس از پخت سوپ را داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج پخته تزئین كرده و با آبلیمو سرو کنید. |