زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۵ لیوان |
عصاره مرغ ۱ بسته |
هویج ۲ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
ذرت ۱/۲ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
ورمیشلبه مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | درون قابلمه5 لیوان آب بریزید وعصاره های مرغ را اضافه کنید |
مرحله 2 | سپس بگذارید آب جوش بیاید. |
مرحله 3 | در صورت تمایل میتوانید به جای آب و عصاره مرغ از 5 لیوان آب مرغ استفاده کنید. |
مرحله 4 | هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند، ذرت پخته، ورمیشل، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و بگذارید سوپ بپزد |
مرحله 5 | پس از اینکه سوپ جا بیفتد، میتوانید جعفریهای خرد شده را اضافه کنید؛ 10 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند. |
مرحله 6 | سوپ را در ظرف بکشید و به همراه آبلیمو سرو کنید |
مرحله 7 | در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف و قارچ را جایگزین ذرت کنید. |