سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سوپ سوپ ذرت و ترخون

سوپ ذرت و ترخون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ذرت ۴ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ فنجان
پیاز ۱ فنجان
سیر ۲ حبه
برگ بو ۳ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
نمکبه مقدار لازم
ترخون ۲-۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
سوپ ذرت و ترخون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سوپ ذرت و ترخون
روش ساخت
مرحله 1هنگامی که دارین ذرت ها رو می پزین پیاز، سیب زمینی و پیازهای رازیانه رو آماده کنید!
مرحله 2 اگه از ذرت تازه برای این سوپ استفاده می کنید، می تونید ذرت رو اول بپزید یا این که این کار رو نکنید. من اول ذرت ها رو کباب می کنم تا مزه ی بهتری به سوپمون بده.
مرحله 3برای کباب کردن، پوست ذرت ها رو نکنید و بزارید روی ذرت بمونن و ذرت ها رو مستقیماً روی شعله ی زیاد بگیرید تا زمانی که پوسته ی ذرت ها بریان بشن، حدوداً 10 تا 15 دقیقه. بعد اونا رو از روی شعله بردارین و بزارین یکم خنک شن، حالا پوسته و موهای ذرت ها رو جدا کنید!
مرحله 4دانه های ذرت رو از ساقه ها جدا کنید. دانه ها رو تو یه ظرف دیگه بزارین. ساقه ها رو دور نریزین.
مرحله 5ساقه های ذرت ها رو دو نیم کنید. اونا رو با 6 فنجان آب و برگ بوها داخل یه قابلمه قرار بدین. بزارین بجوشن، بعد در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین حدود 30 دقیقه آروم بپزن
مرحله 6اگه این مرحله رو انجام ندین باید 1 لیتر عصاره ی مرغ یا سبزیجات به اضافه ی 2 فنجان آب به جای عصاره ی ذرت استفاده کنید.
مرحله 7داخل یه قابلمه کره رو با حرارت ملایم رو به بالا آب کنید. تکه های پیاز وپیازهای رازیانه رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تا وقتی که شفاف بشن اونا رو تفت بدین. سیرها رو اضافه کنید و یه دقیقه ی دیگه همه ی مواد رو تفت بدین.
مرحله 8آبلیمو رو داخل قابلمه اضافه کنید و با شعله ی ملایم بزارین نیم ساعت بپزن. وقتی مواد دارن می جوشن ساقه های ذرت رو از بقیه مواد جدا کرده و اونا رو دور بریزین. پیاز ها و تکه های پیاز رازیانه و سیب زمینی ها رو به قابلمه اضافه کنید.
مرحله 9بعداً عصاره ی ذرت رو همراه با برگ های بو اضافه کنید. خوب به هم بزنید و نمک رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. چون ذرت ما بدون نمک بود شاید به نمک بیشتری نیاز داشته باشید. به مدت 20 دقیقه تا وقتی که سیب زمینی ها خوب پخته بشن بزارین به آرومی بجوشن.
مرحله 10ذرت ها رو اواخر پخت به قابلمه اضافه کنید و بزارین چند دقیقه خوب بپزن.
مرحله 11 در مرحله ی آخر ترخون ها رو به بقیه ی مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین