زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ذرت ۴ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ فنجان |
پیاز ۱ فنجان |
سیر ۲ حبه |
برگ بو ۳ عدد |
سیب زمینی ۴ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
ترخون ۲-۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | هنگامی که دارین ذرت ها رو می پزین پیاز، سیب زمینی و پیازهای رازیانه رو آماده کنید! |
مرحله 2 | اگه از ذرت تازه برای این سوپ استفاده می کنید، می تونید ذرت رو اول بپزید یا این که این کار رو نکنید. من اول ذرت ها رو کباب می کنم تا مزه ی بهتری به سوپمون بده. |
مرحله 3 | برای کباب کردن، پوست ذرت ها رو نکنید و بزارید روی ذرت بمونن و ذرت ها رو مستقیماً روی شعله ی زیاد بگیرید تا زمانی که پوسته ی ذرت ها بریان بشن، حدوداً 10 تا 15 دقیقه. بعد اونا رو از روی شعله بردارین و بزارین یکم خنک شن، حالا پوسته و موهای ذرت ها رو جدا کنید! |
مرحله 4 | دانه های ذرت رو از ساقه ها جدا کنید. دانه ها رو تو یه ظرف دیگه بزارین. ساقه ها رو دور نریزین. |
مرحله 5 | ساقه های ذرت ها رو دو نیم کنید. اونا رو با 6 فنجان آب و برگ بوها داخل یه قابلمه قرار بدین. بزارین بجوشن، بعد در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین حدود 30 دقیقه آروم بپزن |
مرحله 6 | اگه این مرحله رو انجام ندین باید 1 لیتر عصاره ی مرغ یا سبزیجات به اضافه ی 2 فنجان آب به جای عصاره ی ذرت استفاده کنید. |
مرحله 7 | داخل یه قابلمه کره رو با حرارت ملایم رو به بالا آب کنید. تکه های پیاز وپیازهای رازیانه رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تا وقتی که شفاف بشن اونا رو تفت بدین. سیرها رو اضافه کنید و یه دقیقه ی دیگه همه ی مواد رو تفت بدین. |
مرحله 8 | آبلیمو رو داخل قابلمه اضافه کنید و با شعله ی ملایم بزارین نیم ساعت بپزن. وقتی مواد دارن می جوشن ساقه های ذرت رو از بقیه مواد جدا کرده و اونا رو دور بریزین. پیاز ها و تکه های پیاز رازیانه و سیب زمینی ها رو به قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 9 | بعداً عصاره ی ذرت رو همراه با برگ های بو اضافه کنید. خوب به هم بزنید و نمک رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. چون ذرت ما بدون نمک بود شاید به نمک بیشتری نیاز داشته باشید. به مدت 20 دقیقه تا وقتی که سیب زمینی ها خوب پخته بشن بزارین به آرومی بجوشن. |
مرحله 10 | ذرت ها رو اواخر پخت به قابلمه اضافه کنید و بزارین چند دقیقه خوب بپزن. |
مرحله 11 | در مرحله ی آخر ترخون ها رو به بقیه ی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. |