زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دال عدس ۲ پیمانه |
آب مرغ ۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
زنجبیل ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۲۵ گرم |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و با نیمی از کره تفت می دهیم. |
مرحله 2 | دال عدس را به همراه آب مرغ و 1 لیوان آب و نمک و فلفل به پیازها اضافه کرده و به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا پخته شود. |
مرحله 3 | در ظرفی دیگر زنجبیل تازه، زیره و سیر له شده را با بقیه کره تفت می دهیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | رب و گشنیز خرد شده را در آخر کار اضافه کرده و سوپ را در ظرف مورد نظرریخته و با 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون سرو می کنیم. |