زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
هویج ۱ عدد |
لوبیا چشم بلبلی ۱/۴ پیمانه |
لوبیا قرمز ۱/۴ پیمانه |
عدس ۱/۴ پیمانه |
ساقه کرفس ۱/۴ کیلوگرم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | پیازخوردشده را به همراه هویج و ساقه کرفس در روغن کمی تفت می دهیم |
مرحله 2 | عدس لوبیاقرمز و لوبیاچشم بلبلی را به مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم |
مرحله 3 | گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم دراین مرحله درب ظرف را گذاشته تامقداری مواد باهم پخته وسرخ شوند |
مرحله 4 | درب ظرف را برداشته و نمک فلفل ادویه و پودرسیر رابه همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه میکنیم |
مرحله 5 | مقداری آب به مواد اضافه میکنیم بطوری که روی مواد را آب بپوشاند قابلمه را روی شعله ی ملایم قرار میدهیم۶۰دقیقه زمان لازم است تا مواد بپزد. |
مرحله 6 | دراین مرحله آرد را کف سینی قرار میدهیم و دستمان را خیس و خمیر را به شکل توپ یا هرشکل دلخواهی درمی آووریم |
مرحله 7 | بعداز پخت مواد خمیر را به مواد اضافه کرده و ۳۰دقیقه فرصت میدهیم تا سوپ آماده سرو شود. |