زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
جو ۳۰۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
شیر ۱.۵ کیلوگرم |
خامه ۲۰۰ گرم |
اشکنه مرغ ۳ عدد |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا جو را در ظرفی ریخته هویج را خورد میکنیم و سیب زمینی را رنده میکنیم و به جو اضافه کرده آب میریزیم تا پخته شوند |
مرحله 2 | بعد اینکه پخته شد کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود و تا وقتی در حال خنک شدن هست در ظرفی دیگر روغن را ریخته کمی روی شعله قرار میدهیم نباید روغن داغ شود فقط کمی مایع بشه کافیه شیر را اضافه کرده و میگذاریم گرم شود نباید شیر پخته بشه. |
مرحله 3 | بعد موادی که قبلاً آماده کردیم و به شیر اضافه میکنیم بعد اشکنه های مرغ را پودر کرده و نمک و فلفل را به سوپ اضافه میکنیم درب ظرف را کج گذاشته اجازه میدهیم جوش ریز بخورد |
مرحله 4 | بعد در کاسه ای آرد را اضافه کرده و چند قاشق از سوپ را در آن میریزیم با همزن هم میزنیم بعد به سوپ اضافه میکنیم و میگذاریم با جوش ریز بخورد |
مرحله 5 | در کاسه ای دیگر خامه و آبلیمو را هم میزنیم تا کاملا نرم و آب بشه بعد چند قاشق از سوپ را در خامه میریزیم هم میزنیم بعد به سوپ اضافه میکنیم و حرارت گاز را خاموش میکنیم |
مرحله 6 | و در آخر سرو میکنیم و با فلفل و جعفری تزیین میکنیم |